PпOоKкEеMмOоNн
Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! I5ajhfj2og0zmi8z2z9p7zgy3k9tbxg1wt7yyscy

За въпроси към главния админ на скайп: criminal_haed-

PпOоKкEеMмOоNн
Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! I5ajhfj2og0zmi8z2z9p7zgy3k9tbxg1wt7yyscy

За въпроси към главния админ на скайп: criminal_haed-

PпOоKкEеMмOоNн
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PпOоKкEеMмOоNн

Join the fate of a hero

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
aDmInY
Admin
aDmInY

Предупредително Ниво : Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! 110
Брой мнения : 591

Статистика на героя
Име на героя: Шаво Ел
Опит на героят:
Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Left_bar_bleue60/100Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Empty_bar_bleue  (60/100)

Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Empty
ПисанеЗаглавие: Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!   Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Icon_minitimeЧет Авг 20, 2009 9:26 am

Тук ще давам покемон яйца, на редовни потребители с хубаво РП.. Или някой който ми помага ..
Върнете се в началото Go down
https://pokemonhero.bulgarianforum.net
aDmInY
Admin
aDmInY

Статистика на героя
Опит на героят:
Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Left_bar_bleue60/100Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Empty_bar_bleue  (60/100)

ПисанеЗаглавие: Re: Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!   Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Icon_minitimeСъб Авг 22, 2009 10:56 pm

Тук сега получават поке яйца получават:
Аз ( все пак за тези 20 дена съм сътворил добър форум и мисля, че ще е хубаво да си се отблагодаря(дори и сам)) - На мен ми се дава Togepi яйце.. Ще ми се излюпи на 1 Септември...
Предложете ми на кой да дам!

Последната промяна е направена от aDmInY на Вто Авг 25, 2009 4:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
LASS
Нов трейнър
Нов трейнър
LASS

Брой мнения : 114

Статистика на героя
Име на героя: Pearl
Опит на героят:
Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Left_bar_bleue0/100Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Empty_bar_bleue  (0/100)

ПисанеЗаглавие: Re: Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!   Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Icon_minitimeСъб Авг 22, 2009 11:06 pm

На Верто или Киа.
aDmInY
Admin
aDmInY

Статистика на героя
Опит на героят:

ПисанеЗаглавие: Re: Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!   Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Icon_minitimeСъб Авг 22, 2009 11:32 pm

Имам Въпрос... Но защо?
Vlad

Брой мнения : 126

Статистика на героя
Име на героя: Сизо
Опит на героят:
Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Left_bar_bleue30/100Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Empty_bar_bleue  (30/100)

ПисанеЗаглавие: Re: Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!   Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Icon_minitimeНед Авг 23, 2009 2:45 am

Аз предлагам на себе си. xD Хаха, не, нека оставим шегата настра, ми беше обещано в един чат, което не прави това сериозна причина. Просто нахалстване от моя страна. xD Според мен главния админ обаче си е заслужил яйце, при това от сърце. xD
http://worldofvile.usersboard.net/
LASS
Нов трейнър
Нов трейнър
LASS

Брой мнения : 114

Статистика на героя
Име на героя: Pearl
Опит на героят:
Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Left_bar_bleue0/100Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Empty_bar_bleue  (0/100)

ПисанеЗаглавие: Re: Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!   Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Icon_minitimeНед Авг 23, 2009 9:32 am

Ами, Верто помогна вчера за форумите и е редовен мембър.
aDmInY
Admin
aDmInY

Статистика на героя
Опит на героят:

ПисанеЗаглавие: Re: Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!   Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Icon_minitimeНед Авг 23, 2009 12:17 pm

Ще направя тема отчет xD.. и всеки ще пише какво е правил в деня или поне на седмица .. И така ще гледам редовноста !
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!   Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце! Icon_minitime

Подаръци ще има не за всички, но пък от сърце!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Всички от форума:!:

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PпOоKкEеMмOоNн :: Началото :: Относно играта-
Идете на: