Шаво бе взел покемона си и не бързаше да се прибира мислеше първо да се сприятели с него. Той огледа местноста и забележителности, намери една точка в която нямаше голям шанс да избяга извънпреградията. Той хвана една вафла отхапа и от задният си джоб изваи единиствения запълнен покебол. Той го позатърка метна го нагоре и каза:" Зи-Зъ-За нгоос.." Малко неорентирано и покемона се показа. Момчето много се зарадва, след което погледната искрата във вече не толкова малкия зангус. Момчето тръгна да прави движение, но покемона започна да размахва лапи. Ел леко се стресира, но видя че изглежда гладен. Той се почеса и подаде вафлата, като каза скръндзесто:"- За първи път деля вафла и незнам защо го правя сега. Също така защо обичаш сладко , но сигурно си приличаме." Покемон беше се отдръпнал и скрил храната или поне за Шаво е такава. Гледачът подходи плахо:" С теб ще правим добри комбинации, но искам да ми обещаеш нещо." Зангус се вгледа в него и заслуша:" Когато скоча на момиче и да си до мен и да си ми в покебола излез и направи драскане, това го можеш и без да те уча" След което младежът подаде ръка, а зангус лапа.. Шаво извади по още една вафла и едната за него а другата за новия покемон